Logo deteylinger.nl
Jerry Lee Lewis, Little Richard en Fats Domino komen voorbij, maar ook eigen songs komen aan bod tijdens de voorstelling van Them Lewis Boys. | Foto: pr.
Jerry Lee Lewis, Little Richard en Fats Domino komen voorbij, maar ook eigen songs komen aan bod tijdens de voorstelling van Them Lewis Boys. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Piano rock 'n roll met Them Lewis Boys

  Cultuur

Sassenheim • Een avond vol rock'n'roll, boogie-woogie en piano blues. 'Them Lewis Boys' is de beste piano rock 'n roll band van Nederland. De band brengt een eerbetoon aan de opzwepende piano rock uit de jaren ' 50 '60 en '70. Ze staan op zaterdag 8 december in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Het optreden begint om 20.15 uur.

Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Little Richard, Fats Domino komen allemaal voorbij, maar ook eigen songs komen aan bod. De nodige boogie-woogie en piano blues staan op het programma.

Frontman en pianist/zanger Jeroen Sweers speelde samen met boogie-woogie grootheden als Jaap Dekker en Rob Hoeke in theatershow The Grand Piano Boogie Train. Met een genadeloze lading pumping piano power dendert hij met Them Lewis Boys als een stoomtrein over het podium en zetten ze de tent volledig op de kop. Maak je klaar voor deze killers, trek je dansschoenen aan en laat je meevoeren in dit geweldige rock 'n roll feest. De band bestaat naast Sweers uit Willem de Roode (gitaar/zang), Rene Postma (basgitaar/zang) en Matthias van Olst (drum).

Kaartverkoop

De zaal is tijdens het concert ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.

Meer berichten