Logo deteylinger.nl
<p>Het Leids Klarinet Ensemble Lignum is in 1990 door studenten opgericht. | Foto: pr.</p>

Het Leids Klarinet Ensemble Lignum is in 1990 door studenten opgericht. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Twee concerten Leids Klarinet Ensemble Lignum

  Cultuur

Warmond • De Stichting Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond (KEW) organiseert op zondag 11 oktober twee concerten van ongeveer één uur in de Protestantse Kerk (Herenweg 82). De concerten worden uitgevoerd door het Leidse Klarinetensemble Lignum, opgericht in 1990 door toenmalige studenten.

De afgelopen jaren heeft Lignum vele tientallen uitvoeringen gegeven binnen en buiten Leiden: van deftige concerten in kastelen, buitenplaatsen en kerken tot lichtere optredens bij recepties of vrolijke uitspattingen op straat.

Lignum probeert steeds aan te haken bij verenigingen, organisaties, en activiteiten in Leiden en omstreken en zo verbonden te blijven met haar Leidse wortels.

Kaartverkoop

De concerten zullen slechts toegankelijk zijn – in verband met de anderhalve meter-regel- voor maximaal 45 toehoorders en onder strikte voorwaarden als gevolg van de coronamaatregelen.

De aanvangstijden zijn 14.30 uur en 16.30 uur. De entree bedraagt 10 euro, kinderen tot en met 15 jaar krijgen gratis toegang.

De toegangskaarten zijn – zolang de voorraad strekt – uitsluitend te bestellen via: info@stichtingvriendenkew.nl met vermelding van een aantal gegevens als vermeld op de website:

www.stichtingvriendenkew.nl.

Meer berichten