GroenLinks verjongt met nieuwe raadsleden | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Lisa Weijts-Gonzalez en Jeroen Tomassen leggen als nieuwe raadspersonen de belofte af. | Foto: Nico Kuyt
Lisa Weijts-Gonzalez en Jeroen Tomassen leggen als nieuwe raadspersonen de belofte af. | Foto: Nico Kuyt (Foto: Nico Kuyt)
Teylingen

GroenLinks verjongt met nieuwe raadsleden

  Politiek

Teylingen • In de raadsvergadering op donderdag 8 november zijn twee nieuwe leden van GroenLinks tot de arena van de raad toegetreden.

Door Nico Kuyt

De Voorhoutse Lisa Weijts-Gonzalez vervangt Helmar van der Ploeg die vanwege gezondheidsredenen zijn werkzaamheden moest neerleggen. Hij was in de vergaderingen van de commissie Welzijn al afwezig. Als burgerlid treedt de eveneens Voorhoutse Jeroen Tomassen aan. Hij volgt in de commissie Duurzaamheid, Economie en Bestuur (DEB) Lena Budko op, die een dusdanig druk beroepsleven heeft dat zij het raadswerk niet meer kon combineren. Met de twee nieuwkomers is de fractie van GroenLinks weer op volle sterkte. Don Verhoeff blijft de hamer als fractievoorzitter hanteren. Op donderdag werden Tomassen en Weijts-Gonzalez geïnstalleerd. Met het aantreden van die laatste is het aantal vrouwen in de gemeenteraad weer toegenomen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>