Afbeelding
Foto: pr.

GroenLinks Teylingen kiest voor Don Verhoeff

Politiek Teylingen

Teylingen • De algemene ledenvergadering van GroenLinks Bollenstreek heeft raadslid Don Verhoeff unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Raadslid Lisa Gonzalez: “Don heeft zich de afgelopen jaren met veel energie ingezet, met humor en kennis van zaken. Hij heeft de partij ook binnen de coalitie aanzien gegeven.”

Don Verhoeff heeft gemerkt dat er in de gemeente te weinig aandacht is voor een sociaal en groen Teylingen: “GroenLinks wil duurzaam bouwen voor degenen die nu nauwelijks aan een woning kunnen komen: Teylingse starters en mensen met lage en middeninkomens. Daarnaast gaat de biodiversiteit van de Bollenstreek ons aan het hart. We streven naar gifvrije, verantwoorde teelt in een gevarieerd landschap: er moet meer ruimte komen voor kleinschaligheid, en ook voor moestuintjes, heggen en paardenweides.” 

En natuurlijk is er de onverminderde noodzaak om klimaatverandering aan te pakken. “Samen met de inwoners en bedrijven gaan we energie besparen en meer duurzame energie opwekken.”

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant