De klassieke 'na-foto' nadat het officiële portret is geschoten: een hoopje van spelers van Ter Leede JO11-1. | Foto: pr.
De klassieke 'na-foto' nadat het officiële portret is geschoten: een hoopje van spelers van Ter Leede JO11-1. | Foto: pr. Foto: pr.

Kampioenskanjers: Ter Leede JO11-1

Sport Sassenheim

Sassenheim • Ter Leede JO11-1 verzilverde op zaterdag de tweede kans en kroonde zich tot kampioen van de 1ste klasse.

Tijdens de eerste kampioenswedstrijd op de Kooltuin in Katwijk liep Ter Leede nog zware averij op. De Sassenheimers stonden door de spanning verstard op het veld, terwijl Rijnvogels met veel strijd verdiend de overwinning binnen sleepte. De Kooltuinstrijders hadden het kampioensfeest van Ter Leede weten uit te stellen.

Nog even spannend...

In het weekend van de bloemencorso bood zich een nieuwe kans aan. Deze keer een krachtmeting op sportpark de Roodemolen tegen de Ajax Sportman Combinatie (ASC) uit Oegstgeest. Ook deze tegenstander wilde aanvankelijk niet meewerken aan het kampioensfeest.

...maar al snel niet meer!

Maar na negen minuten speeltijd moesten zij buigen toen Ter Leede spits Xavier de score opende. Hierna was de weerstand gebroken en liep de thuisploeg uit naar een (voor spelers en publiek) comfortabele 11-0 voorsprong. De Oegstgeester eer werd twee minuten voor het einde nog gered en zo verzilverde Ter Leede haar tweede kans op het kampioenschap met een 11-1 overwinning.

Kampioensschaal

Na een enthousiaste huldiging in de kantine kregen alle spelers en trainers uit handen van jeugdvoorzitter Alain Drost een kampioensschaal. Hoofdcoach Lars Ciggaar had zich geen leuker verjaardagscadeau kunnen wensen.

Kampioenskanjers

Ook met je kampioensteam op deze website en in De Teylinger? Stuur dan een leuke foto (minimaal 500 kb) en tekst (inclusief namen van de kampioenen) naar redactie@deteylinger.nl. Onze deadline is iedere maandag om 12.00 uur (voor de eerstvolgende editie). Misschien staan jullie dan binnenkort wel op de website en/of in de krant!

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant