Het team uit groep 8b van de Springplank is de winnaar van de Combibrug Cup 2018: Kian, Timo, Björn, Alex en Lex. | Foto: pr./Pam MacBeth).
Het team uit groep 8b van de Springplank is de winnaar van de Combibrug Cup 2018: Kian, Timo, Björn, Alex en Lex. | Foto: pr./Pam MacBeth). Foto: pr.

De Springplank sterkste in Combibrug Cup

Sport

Teylingen • Zeven klassen deden mee aan de Combibrug Cup, met groep 8b van basisschool de Springplank als overtuigende winnaar. 

Stichting de Combibrug organiseert tien jaar bewegings- en kunstonderwijs voor de leerlingen van de verschillende basisscholen in Teylingen. In samenwerking met de verschillende sportverenigingen binnen de gemeentegrenzen verzorgen zij in de schoolvakanties ook een uitgebreid sportprogramma voor de kinderen. In de voorjaarsvakantie is er altijd het Combibrug Cup zaalvoetbaltoernooi voor groep 7 en 8 in sporthal de Tulp. Zeven klassenteams deden mee. Basisschool de Rank, winnaar van de vorige editie, gin i In de eerste wedstrijd onderuit tegen de jongens van de Springplank. Ook openbare school de Achtbaan uit Voorhout was niet opgewassen tegen het voetbalgeweld uit de buurt van de Kagerdreef in Sassenheim. In de finale moest ook de Andreasschool eraan geloven. De Springplank won met 3-1 en mag zich een jaar lang winnaar van de Combibrug Cup noemen.

Uit de krant