VCS heren buigt achterstand om in winst | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

VCS heren buigt achterstand om in winst

  Sport

Sassenheim • Op de laatste dag van januari stond een onvervalste kraker op het programma in de strijd tegen degradatie in de promotieklasse. Na de wanvertoning van een week eerder had Herman Versluis de mannen van VCS het veld ingestuurd met de opdracht om iets recht te zetten en plezier uit de stralen. In de heen wedstrijd verspeelde VCS 3 matchpoints om uiteindelijk met 3-2 te verliezen, zou het dit keer wel lukken om de angsgegner uit Scheveningen te verslaan.

De start van VCS was moeizaam, de mannen miste overtuiging en net het beetje extra dat nodig is om de eerste twee sets naar zich toe te trekken. Toch bleken de woorden van Herman Versluis van eerder deze week niet aan dovemansoren gericht. In de derde set rechtte VCS de rug, frustratie werd omgezet in onverzetbaarheid en derde en vierde set gingen dan ook gemakkelijk naar VCS.

Spannende vijfde set

In de vijfde set leek Kalinko lang op weg naar de setwinst en kwam met 12-8 voor. De onverzettelijkheid keerde terug bij VCS en onder aanvoering van Joost van Anrooij werd de vijfde set met 15-12 binnengehaald en daarmee was het eindresultaat 3-2 voor VCS.

VCS wacht komende week de altijd lastige uitwedstrijd bij SK., VCS kan daar SKC achterhalen in de stand en dit belooft daarom weer net zo'n kraker te worden als deze week.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>