Logo deteylinger.nl
Omroep West zendt een live verslag uit van het 71ste Bloemencorso. | Foto: pr./Sven van der Vlugt
Omroep West zendt een live verslag uit van het 71ste Bloemencorso. | Foto: pr./Sven van der Vlugt (Foto: pr./Sven van der Vlugt)

Bloemencorso van de Bollenstreek live te zien op TV West

  Toerisme

Regio • De 71e editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek is op zaterdag 21 april van 12.15 tot 13.15 uur live te volgen op TV West. Op zondag 22 april is vanaf 16.45 uur een uitgebreide special te zien op TV West. Het thema van de veertig kilometerlange route van Noordwijk naar Haarlem is dit jaar 'Cultuur'.

Op zaterdag 21 april rijden twintig praalwagens, tientallen versierde auto's en tal van muziekkorpsen vanaf 9.30 uur in colonne naar Haarlem. Vertrek is vanaf de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Langs de route staan honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld. Kijkers kunnen live meegenieten van de rijdende bloemenzee, van 12.15 tot 13.15 uur op TV West (onder meer Ziggo kanaal 30), omroepwest.nl of de app.

Verslag

Op zondag 22 april is om 16.45 uur een verslag te zien van het Bloemencorso op TV West. De rijkelijk versierde praalwagens, de feestelijke personenauto's, muziekcorpsen en toeschouwers krijgen allemaal een plek in de uitzendingen. De presentatie van dit kleurrijke geheel is in handen van Johan Overdevest.

Meer berichten