Logo deteylinger.nl
Adest Musica gaat de straat op voor het werven van nieuwe donateurs. | Foto: pr.
Adest Musica gaat de straat op voor het werven van nieuwe donateurs. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Adest Musica gaat de wijk in om vrienden te werven

  Verenigingen

Sassenheim • Adest Musica houdt op dinsdag 23 april en dinsdag 2 juli vriendenacties in de wijken Vogelenbuurt en in het gebied rondom de Teijlingerlaan in Sassenheim. Voorafgaande aan de acties zijn er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijken. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica ondersteunen muzikaal deze vriendenactie.

Drum- en Showband Adest Musica is opgericht in 1952 en is een muziekvereniging met drie sprankelende afdelingen. Dankzij de prestaties tijdens het Wereldmuziekconcours en de vele optredens in binnen- en buitenland is Adest Musica een begrip voor velen in Nederland en Europa. Voorzitter Wim van Vliet: "Wij zijn er trots op dat de Drum- en Showband zich al jarenlang handhaaft in de Europese top van (amateur) muziekkorpsen. Wij doen onze uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren. De ondersteuning van sponsoren en zeker ook van vrienden zijn voor Adest Musica van wezenlijk belang".

Vriendenactie

De vriendenactie is opgestart in 2016. Per jaar zijn er twee wijken in Sassenheim bezocht door de korpsen van Adest Musica, waarbij zo'n 25 vrijwilligers in de wijk die bezocht werd huis aan huis aanbelden, met de vraag of de inwoners vriend van Adest Musica wil worden. Dat resulteerden de afgelopen jaren in 300 nieuwe vrienden voor Adest Musica. Op 23 april wordt de Vogelenbuurt bezocht en op 2 juli het gebied rondom de Teijlingerlaan. Dit zijn dan de laatste twee wijken die nog bezocht gaan worden in Sassenheim. Meer informatie op www.adestmusica.nl/vrienden.

Meer berichten