Logo deteylinger.nl
De winnaars Anita van de Aardwegh en André van der Meeren (met oliebol, uiterst links en uiterst rechts) en in het midden Anja Spierings en Marianne Freke van de organisatie die de prijzen uitreikten.
De winnaars Anita van de Aardwegh en André van der Meeren (met oliebol, uiterst links en uiterst rechts) en in het midden Anja Spierings en Marianne Freke van de organisatie die de prijzen uitreikten. (Foto: pr.)
Sassenheim

Anita en André winnen eindejaarsdrive bij Sassem Troef

  Verenigingen

Sassenheim • Het is inmiddels een traditie: aan het eind van het jaar organiseert bridgevereniging Sassem Troef de eindejaarsdrive, ook wel de oliebollendrive genoemd. Meer dan 40 paren kruisten voor de laatste keer in 2019 de degens onder het genot van een enorme hoeveelheid oliebollen.

Gezelligheid staat bij deze drive voorop. Opvallend was dat ook enkele cursisten zich nu al aan deze krachtmeting waagden en daarbij leuke resultaten boekten. De uiteindelijke winnaars waren met een score van 68 procent. Een prachtige mand met bloemen en planten was hun prijs. Verder wonnen de winnaars en nummers twee van de op sterkte ingedeelde lijnen een mooie fles wijn, evenals degenen die het dichtst bij de 50 procent scoorden. De volledige uitslag is te vinden op de website sassemtroef.nl.

Meer berichten