'Vrijwilligers van het jaar' bij St. Matthias | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Bestuurslid Edith Vooren (rechts op de foto) mocht de wisselbeker overhandigen aan Lemmers. Lianne Ouwehand was verhinderd.
Bestuurslid Edith Vooren (rechts op de foto) mocht de wisselbeker overhandigen aan Lemmers. Lianne Ouwehand was verhinderd. (Foto: pr.)
Warmond

'Vrijwilligers van het jaar' bij St. Matthias

  Verenigingen

Warmond • Tijdens de nieuwjaarsborrel van harmonie St. Matthias, op maandag 6 januari, zijn Robert Lemmers en Lianne Ouwehand samen benoemd tot 'Vrijwilliger van het jaar'. 

Bestuurslid Edith Vooren hield de aanwezigen niet langer in spanning en na een toost op het nieuwe jaar maakte zij bekend dat Robert Lemmers en Lianne Ouwehand deze eretitel verdiend hebben. Robert en Lianne zorgen er samen al jaren voor dat het muziekarchief op orde blijft en stukje bij beetje gedigitaliseerd wordt. Zij regelen dat de muzikanten hun partijen op tijd in hun postvakje vinden en daarnaast is de "inlevermap" ook een prachtig initiatief van hun: elke muzikant heeft een eigen map die 2x per jaar uitgedeeld wordt en waar dan een lijst in zit met in te leveren muziek. Door dit per instrument in een andere kleur te hebben geregeld scheelt dit enorm veel uitzoek- en opruimtijd.

Een wisselbeker mag een jaar lang in hun huiskamer prijken en een doos Merci vindt zijn weg wel. De harmonie is erg blij met de vele leden die, naast spelen in het orkest, zich verdienstelijk maken door een extra taak op zich te nemen. 

Concert

Op zondagmiddag 5 april is het volgende concert van harmonie St. Matthias in het Trefpunt te Warmond, waarbij ook de jeugd samen met het grote orkest zal optreden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>