Voorhout loopt warm voor het Kuipzammmen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jan Piet Does won vorig jaar het Kuipzwammen. Zijn zoon Timo won de publieksprijs. | Foto: archief
Jan Piet Does won vorig jaar het Kuipzwammen. Zijn zoon Timo won de publieksprijs. | Foto: archief (Foto: pr.)
Voorhout

Voorhout loopt warm voor het Kuipzammmen

  Verenigingen

Voorhout • De KTS staat op zaterdag 8 februari weer op zijn kop tijdens het jaarlijkse Kuipzwammen van carnavalsvereniging de Bokken.

Dat Kuipzwammen populairder is dan ooit blijkt wel. De kaarten zijn inmiddels al lang uitverkocht en dat bewijst dat veel Voorhouters hier graag bij aanwezig willen zijn. Drie debutanten nemen het dit jaar op tegen drie gerenommeerde deelnemers, waarbij de zes zwammers Voorhout weer op de hak nemen. De zijn debutanten Tom van der Geer, Frans Nederstigt en Jan van Rijn. De andere deelnemers zijn Dennis Floor, Stephan Hoogink en Annelies Griekspoor. Zij gaan zeker in op alle politieke en publieke bijzonderheden die zich ook dit jaar weer in het dorp hebben voorgedaan. Het Kuipzwammen is al jaren één van de hoogtepunten in het voorseizoen van het Voorhoutse carnaval.

Bokkenstal

Dit jaar hebben de Bokken ook weer een glanzend magazine verspreid door heel Voorhout. Natuurlijk is hierin het hele programma te vinden, maar zijn er ook achtergrond verhalen te lezen. Voor mensen die het magazine niet hebben ontvangen is er op zaterdag 15 februari de mogelijkheid een exemplaar op te halen bij het stalletje van de Bokken bij de Plus Supermarkt aan de Herenstraat in Voorhout. Voorheen was er de jaarlijkse Bokkenwinkel waar de vereniging drie wekende lang 'huis aan huis' aanbelde met speelkaarten, loten, glazen en plantjes. Dit alles om geld bijeen te krijgen om de kosten te betalen van de vele feesten en activiteiten. Toch bleek dat veel mensen op de zaterdagen niet meer thuis waren waardoor de Bokken vaak voor dichte deuren bleven staan. Daarom kunnen alle Bokkenartikelen op 15 februari tussen 10.00 en 14.00 uur bij het Bokkenstalletje gekocht worden. Zo kunnen de Bokken gesteund worden om feesten voor iedereen te organiseren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>