Adest Musica verplaatst veilingavond naar het najaar | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Adest Musica verplaatst veilingavond naar het najaar

  Verenigingen

Sassenheim • Het bestuur van Adest Musica heeft besloten om de Gala Veiling Avond voor de inzameling van geld voor nieuwe uniformen op 16 mei op te schorten en te verplaatsen naar het najaar. De nieuwe datum is nog niet bekend.


Het bestuur heeft nog geen nieuwe datum gepland voor de activiteiten rondom de actie om geld in te zamelen voor nieuwe uniformen voor de Drum- en Showband. Pas als enigszins duidelijk is hoe het verloop van het corona-virus is, zal de nieuwe datum bekend worden gemaakt.

Alle activiteiten al eerder opgeschort

Eerder is al besloten om tot en met 6 april alle activiteiten van de vereniging op te schorten. Repetities, exercities, privélessen, vergaderingen, bijeenkomsten zijn dus tot en met 6 april stop gezet. Het besluit is genomen in het belang van alle leden, instructeurs en vrijwilligers. Mocht het nodig zijn dat de maatregelen nog langer blijven gelden, dan wordt dat zo snel mogelijk bekend gemaakt. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>