Jaarlijkse lotenverkoop bij de Zonnebloem Sassenheim | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Van de opbrengst van de lotenverkoop kan de Zonnebloem nieuwe activiteiten organiseren, zoals een bezoekje aan Keukenhof.
Van de opbrengst van de lotenverkoop kan de Zonnebloem nieuwe activiteiten organiseren, zoals een bezoekje aan Keukenhof. (Foto: archief/pr.)
Sassenheim

Jaarlijkse lotenverkoop bij de Zonnebloem Sassenheim

  Verenigingen

Sassenheim • De verkoop van de jaarlijkse landelijke Zonnebloemloten is weer van start gegaan, maar kan niet via de gebruikelijke weg worden uitgevoerd. Kwamen de medewerkers vorig jaar nog aan de voordeur en mochten ze in de supermarkt loten verkopen, dit jaar blijkt dit natuurlijk niet mogelijk. Toch wordt geprobeerd zoveel mogelijk loten te verkopen want van de kosten voor een lot (2 euro) komt 1,50 euro ten goede aan de activiteiten van afdeling Sassenheim.

Na februari zijn er geen uitjes, bezoekjes of activiteiten meer mogelijk gebleken maar de hoop is gevestigd op de tweede helft van dit jaar. Een start is gemaakt met de organisatie van een etentje op 2 data in juli in Grand Café Graaf Jan. De belangstelling hiervoor is groot.

Bestel-envelop

De verkoop van de loten wordt op een aangepaste wijze georganiseerd. De medewerkers brengen bestel-enveloppen rond waarop kan worden aangegeven hoeveel loten men wil kopen. De enveloppen kunnen, voorzien van bestelling aantal loten en naam/adres, weer bij vermeld adres worden gebracht. In de envelop dient het bedrag voor de loten bijgesloten te worden. De loten worden vervolgens bij besteller in de brievenbus afgeleverd.

Bestellen

Bestellen is ook mogelijk door het overmaken van een bedrag (2 euro per lot) op rekeningnummer NL29RABO 035 725 8002 t.n.v. Nationale Vereniging Zonnebloem te Sassenheim. Vermeldt bij de overschrijving wel duidelijk het adres en huisnummer plus het aantal gewenste loten. Ook deze worden bij besteller in de brievenbus bezorgd.

Het bestuur en de medewerkers van Zonnebloem Sassenheim vertrouwen er op dat, ondanks de aangepaste verkoop, weer een mooi resultaat wordt behaald.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>