Logo deteylinger.nl
Dirigent Didier van Someren. | Foto: pr.
Dirigent Didier van Someren. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Nieuwe dirigent voor jubilerend gospelkoor Soul2Soul

  Verenigingen

Sassenheim • Gospelkoor Soul2Soul is blij om aan het begin van het tweede lustrum hun nieuwe dirigent Didier van Someren (26) voor te stellen. Hij zal Soul2Soul gaan leiden samen met hun vaste pianist Krijn Does. Met deze twee jonge muzikale talenten gaat het gospelkoor op donderdag 27 augustus officieel haar tiende jaar in.

Didier van Someren volgde vakken muziektheorie bij Suzanne Konings aan de Leidse Universiteit en heeft aan het UCK Utrecht in 2019 zijn dirigenten opleiding afgerond. Naast Gospelkoor-Soul2Soul is hij als dirigent actief bij nog twee koren. Hij arrangeert en heeft door de jaren heen op alle stemgroepen gezongen bij verschillende koren. Daarnaast is hij pianodocent in Katwijk. Krijn Does (19) studeert aan het conservatorium in Den Haag voor muziekdocent en begeleidt een kinderkoor in Warmond.

Meezingen

Soul2soul nodigt geïnteresseerden uit om eens langs te komen op een repetitieavond. Die is momenteel tijdelijk in de Julianakerk (Julianalaan 6) in Sassenheim, omdat het koor daar kan voldoen aan de Covid-19 richtlijnen. De repetitie is iedere donderdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 20.00 tot 22.00 uur. Voor vragen, neem contact op met Rick van Caubergh: via 06-22515195 of kijk op www.gospelkoor-soul2soul.nl.

Meer berichten