Logo deteylinger.nl
Marente heeft diverse vacatures openstaan en is op zoek naar medewerkers om hun teams mee te versterken.
Marente heeft diverse vacatures openstaan en is op zoek naar medewerkers om hun teams mee te versterken. (Foto: pr./Michel ter Wolbeek)
Voorhout

Informatieavond over werken in de zorg

  Zakelijk

Voorhout • Marente opent op dinsdagavond 3 maart van 19.00 tot 20.30 uur de deuren van het kantoor in Voorhout om belangstellenden te verwelkomen die graag in de ouderenzorg of thuiszorg willen werken. 

Van alle woonzorglocaties en de thuiszorg zijn medewerkers aanwezig om te vertellen hoe het werk in de zorg bij Marente is. Ook worden er verschillende presentaties gegeven over opleidingsmogelijkheden. Zij-instromers kunnen via een oriëntatiebaan ervaren of de zorg ook echt bij ze past.

Vacatures

Marente heeft vacatures door de hele Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zowel in de thuiszorg, revalidatie als op verschillende woonzorglocaties. Openstaande vacatures in de thuiszorg zijn er voor wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen in de wijk en verzorgenden. Voor de woonzorglocaties hebben ze vacatures voor kwaliteitsverpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en bijbanen voor studenten. Bij Meerzorg kan je terecht als freelance zorgprofessional in de particuliere zorg en als huishoudelijke hulp.

Direct solliciteren en vast contract

Wil je direct solliciteren? Ook dat kan. Bij de medewerkers van HR kun je gelijk een eerste oriëntatiegesprek voeren. Marente biedt een vast contract voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Een unieke kans dus!


Werken en leren

Marente biedt opleidingsplaatsen voor verzorgende IG en verpleegkundige aan. Je werkt bij Marente en gaat één dag in de week naar school. Marente betaalt de opleiding. Meer informatie is te verkrijgen tijdens de inloopavond. BIG verlopen, maar wel weer als verpleegkundige aan het werk? Bij Marente kunnen herintreders herregistratie van het BIG-register behalen.


De inloopavond is in het kantoor van Marente aan de Rijnsburgerweg 2 in Voorhout, naast de dokterspost. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op werkenbijmarente.nl/inloopavond of bel naar 071-4061573.

Meer berichten