Ook Hoogvliet doet mee aan berenjacht met speciale paaskleurplaat | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Ook Hoogvliet doet mee aan berenjacht met speciale paaskleurplaat

  Zakelijk

Sassenheim • Hoogvliet start woensdag 8 april met een variant op de immens populaire berenjacht. De speciale berenkleurplaat ligt dan gratis klaar en is te downloaden op de website van de supermarktketen. 

Mensen in het hele land plaatsen pluchen beren achter het raam. Kinderen die een ommetje maken in de buitenlucht kunnen deze (teddy)beren spotten. Een prachtig initiatief dat mensen in deze tijd op speelse wijze samenbrengt. De Hoogvliet beer heeft voor deze gelegenheid een vrolijk Paasjasje gekregen.

Online of af te halen in de supermarkt

De kleurplaat van de paasbeer is te downloaden op www.hoogvliet.com/kids of mee te nemen in de supermarkt. Klanten die online hebben besteld, ontvangen de kleurplaat bij hun bestelling. Kinderen kunnen de paasbeer naar hartenlust knutselen en kleuren. Knip de Paasbeer uit en plak hem op een goed zichtbare plek achter het raam. 

Scorekaart

Op de website www.hoogvliet.com/kids vindt de klant een Paasberenjacht scorekaart. Iedere gespotte beer levert 1 punt op, een paasbeer zelfs 3 punten. Klanten worden opgeroepen de score te delen via Facebook of Instagram.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>