Logo deteylinger.nl
Therapeuten Wilco den Hollander, Matthijs Guijt en Christine Kraus gaan met veel enthousiasme aan de slag in Voorhout. | Foto: pr.
Therapeuten Wilco den Hollander, Matthijs Guijt en Christine Kraus gaan met veel enthousiasme aan de slag in Voorhout. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Behandelcentrum De Praktijk nu ook in Teylingen

  Zakelijk

Voorhout • Teylingers kunnen voortaan in hun eigen plaats terecht bij De Praktijk, het behandelcentrum voor Fysiotherapie, acupunctuur, manuele therapie, bioresonantie en meer.

Door Esdor van Elten

De Praktijk had al vestigingen in Noordwijk en Noordwijkerhout, maar is nu ook neergestreken in Voorhout; in het pand van O3 Fitness. “Een hele goede kruisbestuiving”, vindt Wilco den Hollander. Samen met zijn collega's, Matthijs Guijt en Christine Kraus gaat hij de behandelingen in de Voorhoutse vestiging geven. “Een fijne locatie met alle benodigde faciliteiten en goed bereikbaar.”

Veelomvattend aanbod

De Praktijk is een heel algemene naam en het aanbod aan therapieën en behandelingen is dan ook veelomvattend. Zo is Wilco zelf fysiotherapeut, manueel therapeut en acupuncturist. Matthijs is fysiotherapeut met onder andere een specialisatie op het behandelen van Parkinsonpatiënten. Christine geeft naast Fysiotherapie ook fasciatherapie (bindweefseltherapie) en ReAttach, een niet-belastende, kortdurende interventie die zich richt op het optimaliseren van stress- en emotieregulatie. Ook voor sportrevalidatie, bioresonantie en Chinese kruidentherapie kun je bij De Praktijk terecht. “Inderdaad een breed aanbod”, beaamt Wilco. “Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat wij als therapeuten altijd kijken naar het totaalplaatje; de hele mens. Want alles heeft invloed op elkaar: lichaam en geest, leefstijl, voeding, ademhaling... Dat maakt dat mensen niet alleen met fysieke klachten, sportblessures, pijn, hooikoorts, noem maar op, bij ons komen, maar ook met mentale klachten zoals burn-out, stress of hyperventilatie.

Betrouwbare behandeling

Paramedische en aanvullende behandelingen zijn de laatste jaren steeds meer geaccepteerd geraakt. “Artsen verwijzen steeds vaker naar ons door”, merkt Wilco. “Wij zijn als therapeuten dan ook goed opgeleid en De Praktijk is aangesloten bij diverse beroeps- en gezondheidsorganisaties. De therapieën worden door de meeste verzekeraars ook geheel of gedeeltelijk vergoed.”

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kijk dan op www.de-praktijk.nl of bel met 071-3640000.

Meer berichten