Afbeelding
Foto: pr./Sven van der Vlugt

Eerste BPT Netwerk Ontbijt groot succes

Zakelijk Teylingen

Sassenheim •  Het eerste Business Platform Teylingen (BPT) Netwerk Ontbijt op woensdag 5 oktober bij Nozems in Sassenheim was een groot succes. De geur van verse koffie trok ruim 40 ondernemers en wethouders, die ’s ochtends vroeg de slaap uit de ogen wreven.

Een ontbijt om de dag mee te starten, fris en fruitig met collega-ondernemers. Dat was de insteek van het eerste BPT Netwerk Ontbijt. Van 7.00 tot 9.00 uur waren alle BPT-leden en ondernemers uit Teylingen uitgenodigd om kennis te maken met BPT en te proeven van het uitgebreide ontbijt wat Nozems serveerde.

Geur van koffie en het geluid van goede gesprekken

De geur van koffie, vers gebakken broodjes, yoghurt met homemade granola en de signature cupcakes van Nozems waren onderdeel en deels het decor van dit netwerkontbijt. Ruim 40 ondernemers (lid van BPT en niet lid) en wethouders uit Teylingen kwamen bijeen om te netwerken.

Evenementen

BPT organiseert maandelijks activiteiten voor haar leden en ook geregeld voor alle ondernemers uit Teylingen. Hiermee beoogt het business platform meer verbinding bij en tussen de ondernemers en de politiek te krijgen. Kijk voor foto’s en meer informatie op www.businessplatformteylingen.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant