Logo deteylinger.nl
Foto: pr
foto

'Mijn wens is...blijven geloven in de liefde'

  Zorg & Welzijn

Voorhout • Meerdere wensen in de wensboom van Marente Thuiszorg werden in de afgelopen weken vervuld.

Op initiatief van medewerkers Marja Heemskerk en Meta Noteboom hebben alle cliënten in Voorhout dit voorjaar een wens in de bomen mogen hangen. De thuiszorgmedewerkers hebben al een aantal wensen laten uitkomen. In de afgelopen weken kwamen daar nog meer wensen bij.

Het werd een prachtige dag voor acht Voorhouters, die allen dezelfde wens hadden. Op dinsdag 3 juli zijn ze samen opgehaald en naar het strand gebracht voor ritje in de strandrups. Met deze rups is het mogelijk om met een rolstoel tot de vloedlijn te komen.

Paardrijden

Mevrouw de Winter had ook een wens en kon hiervoor bij Manege Puntenburg in Lisse terecht. Deze manage is speciaal voor kinderen met een beperking waar ze, geholpen door vrijwilligers, kunnen paardrijden, vertelt Meta Nootebom. "Voor mevrouw De Winter werd een uitzondering gemaakt. Ook zij mocht op het paard, maar rijden bleek te gevaarlijk. Toch heeft ze genoten. Mevrouw vond het geweldig, ik vond het vooral heel stoer."

Reünie 

Daarnaast zijn er nog meer wensen in vervulling gegaan. Mevrouw Suykerland kreeg de haar gewenste reünie met tennisvriendinnen Henny Damen, Ans Warmerdam, Henny van Gerven, Ria Hofman, Wil van der Lans. Ans Warmerdam stelde haar huis beschikbaar en sponsorde de koffie. De thuiszorg zorgde voor de taart.

Liefde

Het echtpaar Mingers kreeg op 9 juni een grote verrassing. 'Blijf geloven in de liefde' schreven zij als wens op. Het thuiszorgteam pakte dit creatief op en bezorgde het echtpaar een bijzondere trouwdag met een fotoreportage in Park Overbosch. Een toepasselijke omgeving, want hun eigen trouwfoto's zijn 37 jaar eerder in een bos in Amsterdam gemaakt. Bij thuiskomst zaten alle kinderen en kleinkinderen al klaar om hun ouders en grootouders te verrassen.

Ook thuiszorgteam in het zonnetje

En na al het organiseren en geregel werden ook de medewerkers van het thuiszorgteam in het zonnetje gezet. Meneer Kroeze wenste alle goede feeën een traktatie toe en zorgde voor ijsjes voor het hele zorgteam.

Meer berichten