Logo deteylinger.nl
Foto: website academie

Cursussen en workshops bij Vrijwilligersacademie

  Zorg & Welzijn

Teylingen • De Vrijwilligersacademie is een initiatief van Welzijn Teylingen. De site is een verzamelplaats van cursussen, workshops en themabijeenkomsten die kennis en vaardigheden bieden die het vrijwilligerswerk of de mantelzorg leuker of makkelijker maken.

Het actuele aanbod bestaat momenteel uit: een cursus Zicht op herstel van Stichting Lumen Holland Rijnland, een themabijeenkomst; Langer zelfstandig thuis en een themabijeenkomst Gedragsverandering bij dementie, beiden aangeboden door Marente. Maar ook een cursus Basishulpverlener voor vrijwilligers, aangeboden door First Response.

Aanbod

Naast klassikale cursussen en trainingen worden er ook E-learning modules aangeboden, hiermee kunnen inwoners in eigen tijd het diploma Verkeersregelaar behalen, of het certificaat voor barmedewerkers. (IVA). Het gehele aanbod is te vinden op: www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl

Plaatsen

Organisaties en particulieren die cursussen of bijeenkomsten organiseren voor vrijwilligers of mantelzorgers kunnen zelf hun eigen aanbod op de site plaatsen. Voor vragen, neem contact op met Marian Kofoed via m.kofoed@welzijnteylingen.nl of bel 0252-231805.

Meer berichten