Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Publiek stemt mee over de winnaar van de Teylinger Trofee

  Zorg & Welzijn

Teylingen • De twee winnaars van de Teylinger Prijs zijn bekend. Vanaf 9 november kan het publiek meestemmen over wie van hen de Teylinger Trofee 2020 in de wacht mag slepen. Via een online poll kan iedereen vanaf 9 november zijn of haar stem uitbrengen op Stichting KookKracht of Stichting Paraplu Voorhout.

Eind oktober maakte de jury bekend wie de winnaars zijn van de Teylinger Prijs. De jury was onder de indruk van KookKracht en Paraplu Voorhout, twee inspirerende en enthousiaste vrijwilligersorganisaties. Zij kregen allebei een cheque van 250 euro. Deze twee organisaties dingen nu samen naar de jaarprijs: de Teylinger Trofee 2020. De gemeente Teylingen reikt elk jaar de Teylinger Trofee uit aan een vrijwilligersorganisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de lokale gemeenschap. 

Online poll

De inwoners van de gemeente Teylingen mogen zich vanaf 9 november uitspreken over hun favoriete organisatie. Via een online poll kunnen ze stemmen op KookKracht of Paraplu Voorhout: wie wordt de winnaar van de Teylinger Trofee? De stemming loopt tot 22 november 23.30 uur. In december wordt de Trofee uitgereikt door wethouder Arno van Kempen. De Trofee is een beeldje van kunstenares Corry Ammerlaan, genaamd Inspiration, dat samenwerking, verbinding en betrokkenheid uitbeeldt. Daarnaast krijgt de winnaar een cheque van 1000 euro.

Paraplu Voorhout

Paraplu Voorhout is een winkel die wordt gerund door ruim veertig vrijwilligers. Zij verkopen allerlei aansprekende producten van lokale organisaties en bedrijven. Ook tweedehands spullen behoren tot het assortiment. Een belangrijk onderdeel van de winkel is de gezellige koffietafel, waar klanten, bezoekers en vrijwilligers elkaar treffen.

Kookkracht

KookKracht ondersteunt Syrische vrouwen bij hun integratie in Teylingen. Dat gebeurt op een bijzondere manier: de vrouwen verzorgen via KookKracht catering op locaties. Ze krijgen bovendien een interne opleiding die hen helpt door te stromen naar regulier werk.

Stemmen kan vanaf 9 november via www.welzijnteylingen.nl (klik op de button) of via https://linkto.run/p/SXEDSZK8..

Alle Teylingers mogen meedoen. Van iedereen die stemt telt alleen de eerste stem. De jury laat de resultaten van de stemming zwaar meewegen in haar eindoordeel. Welzijn Teylingen ziet erop toe dat de stemming eerlijk verloopt.

Meer berichten