Logo deteylinger.nl
<p>De verkeersveiligheid op de Herenweg is al jaren een punt van discussie. | Foto: pr.</p>

De verkeersveiligheid op de Herenweg is al jaren een punt van discussie. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Teylingen

Workshop: Online Hulp bij uw Idee 2020

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Loopt u rond met een idee om zo uw vereniging, stichting of buurt te versterken en om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet u niet waar u kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met u meedenken via een online workshop Hulp bij uw idee, op dinsdag 1 december en begint om 19.30 uur. Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners die ook een idee hebben, kunnen dan in gesprek gaan met de organiserende partijen.

Deze digitale bijeenkomst wordt georganiseerd door het Jacoba van Beierenfonds, Welzijn Teylingen, De HLT-Uitdaging en gemeente Teylingen. Zij kunnen u op weg helpen uw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt meegedacht over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen en kennis met een gesloten beurs of andere helpende ondersteuning. Maar vooral wordt meegedacht in de uitwerking van uw idee naar een concreet plan. Heeft u een idee en bent u op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? Meld u zich dan aan vóór 26 november.

Aanmelden voor de workshop kan op de site VrijwilligersAcademie Bollenstreek www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl. Na aanmeldingen ontvangen deelnemers de link met uitleg hoe deel te nemen via Microsoft Teams.

Eerst meer weten of liever een direct contact, mail dan naar de wijkregisseurs Irma Crooijmans of Loes Massaro via wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl.

Meer berichten