Logo deteylinger.nl
Foto:
Regio

Boezemcafé voor vrouwen met of na borstkanker

  Zorg & Welzijn

Op woensdagochtend 1 september is het Boezemcafé weer geopend. Vanaf 10.00 tot 12.00 uur kunnen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker elkaar hier ontmoeten.

In een apart deel van Brasserie Hemels aan de Terweeweg 5-C in Oegstgeest is voldoende ruimte om op een open en vrije manier met lotgenoten een gesprek te hebben over de ervaringen met borstkanker en de gevolgen daarvan. Koffie en thee met wat lekkers erbij wordt aangeboden en de toegang is gratis. Na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van te voren aanmelden via tel. 06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie: zie onze website www.boezemcafe.nl.

Het Boezemcafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden. Ieder kwartaal kunnen vrouwen uit de hele regio hier binnenlopen en lotgenoten ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt en aan een half woord genoeg hebben. Het Boezemcafé is er om ervaringen te delen, aan elkaar vragen stellen, tips uit te wisselen en wellicht te helpen met raad of daad. Het Boezemcafé is door de centrale plek Oegstgeest goed bereikbaar, ook met het OV. 

Meer berichten