Logo deteylinger.nl
| Foto: archief
| Foto: archief (Foto: pr.)

Vrijmarkt en Bootcamp in Voorhout

  Activiteiten

Voorhout • De Oranje Vereniging Voorhout begint zoals ieder jaar vroeg met het vieren van Koningsdag. Met een jeugdvrijmarkt, Oranje Bootcamp, pony rijden en een rondje in de oude brandweerwagen is het een druk programma.

Om 9.00 uur begint de jeugdvrijmarkt op het Raadhuisplein. Kinderen kunnen hun tweedehands spullen verkopen en zo zelf weer een zakcentje verdienen. Vanaf 7.00 uur is het terrein beschikbaar. Aan- en afvoer van spullen per auto is niet mogelijk.

De markt duurt tot 12.15 uur. Het is verboden voor volwassenen om op de markt te verkopen. Bereiden en verkoop van etenswaren alleen met vergunning en volgens de regels van de keuringsdiensten. Het is verplicht het eigen afval op te ruimen. Kijk voor alle spelregels op www.oranjeverenigingvoorhout.nl.

Spelletjes

Tussen 13.30 en 16.30 is voor de kinderen Oranje Bootcamp op het Raadhuisplein en op de parkeerplaatsen van de Klaproos en Jacoba van Beierenhof. Met een stempelkaart kunnen kinderen allerlei clinics en demonstraties volgen, en bewegingsspelletjes doen. Ook is er een vulkaan om te beklimmen. Tussen 13.30 uur staan er ook springkussens en is het mogelijk een ritje te maken in de oude brandweerwagen Daf 477. Kaartjes zijn gratis verkrijgbaar bij de kassa bij het Bestuurscentrum. Het aantal ritten is beperkt. Tussen 14.30 en 16.00 uur kunnen kinderen pony rijden.

Het complete programma staat op www.oranjeverenigingvoorhout.nl.

Meer berichten