| Foto: pr./Pixabay
| Foto: pr./Pixabay Foto: pixabay

Ter Leede doet goede zaken in race om kampioenschap

Sassenheim • Ter Leede heeft goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Hoofdklasse A. In de topper tegen Spijkenisse werd het 1-2. Vincent Ammerlaan was de absolute matchwinner door in de 90ste minuut het winnende doelpunt binnen te schieten.

Ter Leede komt vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Jeffrey Bok. Na een voorzet van Vincent Ammerlaan maakt hij de belangrijke 0-1. De Sassenheimers blijven lange tijd aan de goede kant van de score, tot de 81ste minuut. Jardim schiet de 1-1 voor Spijkenisse binnen. De wedstrijd lijkt in een gelijkspel te eindigden, maar door een penalty wordt het een ander scenario. Vincent Ammerlaan benut de strafschop voor de bezoekers uit Sassenheim.

Door de winst staat Ter Leede aan kop in de Hoofdklasse A, met drie punten voorsprong op de achtervolgers Achilles Veen en Spijkenisse. Achilles Veen heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.