Logo deteylinger.nl
Burgemeesters Carla Breuer en Jon Hermans (r) reiken de armbanden uit aan de agenten van team Noordwijk-Teylingen.
Burgemeesters Carla Breuer en Jon Hermans (r) reiken de armbanden uit aan de agenten van team Noordwijk-Teylingen. (Foto: pr.)
Teylingen

Agenten ontvangen armband als dank voor inzet

  Politie

Regio • Tijdens de traditionele kerstbijeenkomst hebben de agenten van Team Noordwijk/Teylingen voor hun inzet de Thin Blue Line Bracelet ontvangen. Het armbandje werd uitgereikt door Jon Hermans, waarnemend burgemeester van Noordwijk, en burgemeester Carla Breuer.

Ondanks de druk op de politieorganisatie staat het politieteam Noordwijk/Teylingen altijd klaar voor onze veiligheid en bescherming. Door grote inzet van de leden van het team lukt het om de politietaken in Noordwijk en Teylingen uitgevoerd te krijgen. "Het team leverde afgelopen jaar een topprestatie" zo vatte burgemeester Breuer het in haar speech het samen. Als dank voor hun inzet ontving het team als verrassing de Thin Blue Line Bracelets.

Blue Line

De Blue Line is onderdeel van de serie van de Thin Line Bracelets. Deze armbandjes zijn een internationaal symbool, waarmee hulpverleners uitdragen waar ze voor staan. Daarnaast toont de drager zijn respect naar de hulpverleners over de hele wereld die tijdens hun werk zijn omgekomen. Blue Line wordt gedragen door de politie. Er is ook een rode en een lichtblauwe variant voor brandweer en ambulance.

Meer berichten