Zomerbridge bij Sassem Troef
Logo deteylinger.nl
Dit keer geen bridge bij elkaar aan tafel, maar online via het programma Stepbridge.
Dit keer geen bridge bij elkaar aan tafel, maar online via het programma Stepbridge. (Foto: )
Sassenheim

Zomerbridge bij Sassem Troef

  Verenigingen

Sassenheim • Bridgevereniging Sassem Troef organiseert deze zomer een zomercompetitie op de computer via het programma Stepbridge. 

De competitie zal worden gespeeld op dinsdagavonden (van 2 juni t/m 25 augustus), op woensdagavonden ( van 3 juni t/m 26 augustus) en op donderdagavonden (van 4 juni t/m 27 augustus). De woensdagavonden zijn vooral bedoeld voor leden die nog onervaren zijn of die bezig waren met de bridgecursussen van Marianna Hiel. Die avond worden in een kalm tempo 12 spellen gespeeld, de andere avonden 24. 

Cadeaubonnen

Per avond wordt een individuele stand bijgehouden. Aan het eind van de zomer is er een zomerkampioen per speelavond. Verder wordt er van alle avonden een slemklassement bijgehouden. De stand wordt bijgehouden op de website van Sassem Troef.

De avonden zijn alleen toegankelijk voor leden van Sassem Troef en ze zijn gratis. Dit geldt ook voor de cursisten van het afgelopen seizoen.

Om kampioen van de dinsdag, woensdag of donderdag te worden, moet er minimaal zeven keer op zo’n avond zijn deelgenomen. Ook de nummers 10, 20, 30 enz. vallen in de prijzen. De prijzen, in de vorm van cadeaubonnen, zullen te besteden zijn bij Sassenheimse ondernemers.

Zomerlidmaatschap

Het is voor niet-leden mogelijk om gedurende de zomermaanden juni tot en met augustus lid te worden. De contributie hiervoor is 10 euro. Zomerleden mogen deelnemen aan alle bridgeavonden. Wie zomerlid van Sassem Troef wilt worden, kan gebruik maken van het inschrijfformulier op de website www.sassemtroef.nl. Het lidmaatschap vervalt automatisch op 28 augustus.

Om mee te kunnen doen, is het noodzakelijk een (gratis) proefaccount aan te vragen bij www.Stepbridge.nl. Wie problemen heeft met het installeren hiervan op computer of tablet kan via een mail aan stepbridge@sassemtroef.nl hulp vragen bij enkele actieve leden van Sassem Troef. Meer informatie over het zomerbridgen bij Sassem Troef is te vinden op de website www.sassemtroef.nl 

Meer berichten