Afbeelding
Foto: pr./Sven van der Vlugt

Succesvol ontbijt met ondernemers

Zakelijk Teylingen

Teylingen • Ruim 70 ondernemers waren vrijdagochtend 18 november ingegaan op de uitnodiging van de gemeente Teylingen om samen op de ‘Dag van de Ondernemer’ met elkaar te ontbijten. “Het was de hoogste tijd om u in het zonnetje te zetten”, aldus Elsbeth Koek. “Uw bedrijven zijn van enorme toegevoegde waarde voor onze dorpen. U creëert groei, banen en welvaart.” 

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland. Deze dag werd dit jaar voor het eerst ook in Teylingen gevierd. “Ondernemers verdienen respect voor hun inzet en ik bedank jullie dan ook voor de durf en doorzettingsvermogen in tijden waarin niet alles meer vanzelfsprekend verloopt”, aldus wethouder Koek. “Vaak gaat de aandacht uit naar grote multinationals maar het zijn de MKB-bedrijven waarop onze economie draait.”

Gouden randje

Na een kort welkomstwoord van wethouder Koek, werd er tijdens het ontbijt veel met elkaar gesproken over actuele zaken en er was tijd om te netwerken. Peter van Schooten uit Voorhout, die een bedrijf in bouwmaterialen leidt, vertelde de ondernemers over hoe ondernemingen zich kunnen verduurzamen. De wethouder sprak van een inspirerende ochtend en vond het fijn om de ondernemers persoonlijk te zeggen hoe belangrijk zij zijn voor Teylingen.

Uit de krant