Golden Years speelt een uniek eerbetoon aan David Bowie’s gouden jaren (1970-1983), het tijdperk dat hem tot superstar maakte.| Foto: pr.
Golden Years speelt een uniek eerbetoon aan David Bowie’s gouden jaren (1970-1983), het tijdperk dat hem tot superstar maakte.| Foto: pr. Foto: pr.

Golden Years speelt David Bowie in feestweek

Activiteiten Sassenheim

Sassenheim • Voor wie de feesttent tijdens de kermisweek in Sassenheim iets te groot of iets te druk vindt, is er een unieke samenwerking tussen de Oranjevereniging Sassenheim en theater ’t Onderdak. De sfeer van de feesttent in het theater; muziek van eigen bodem, een onvergetelijke en unieke avond in de theaterzaal. Op vrijdag 23 september staat Golden Years op het podium van ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Op het programma staan de hoogtepunten van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de Berlijnse trilogie (Low, Heroes, Lodger), Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers! Deze gedreven topband houdt de magie van Bowie in leven met de juiste energie en bekwaamheid en een fantastische zanger die David’s stem en uitstraling écht weet te benaderen.

De zaal gaat open om 20.45 uur, het optreden start om 21.30 uur. Tijdens de show is de bar in de foyer geopend om tussendoor een drankje te halen. Kaarten kosten 10 euro en zijn uitsluitend via Oranjevereniging Sassenheim verkrijgbaar. De toegangsmunten zijn te koop tijdens de (voor)verkoopmomenten (www.oranjeverenigingsassenheim.nl) of, mits nog beschikbaar, aan de kassa van de theaterzaal. De consumpties betaalt u met de munten van de Oranjevereniging.

Uit de krant