| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Aan de slag tijdens NLdoet

Activiteiten

Teylingen • Tijdens NLdoet, op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, gaan vrijwilligers weer aan de slag bij verschillende klussen in Teylingen. In totaal zijn er achttien projecten waarvoor vrijwilligers gevraagd worden.

In Sassenheim zijn zeven klussen aangemeld. Zo wil Scoutinggroep Scojesa kozijnen en deuren verven van het clubhuis aan de Sportdreef. De Tjarda gaat de steiger en de brug opknappen (Kagerweide 30). Speeltuin Bijdorp (Krelagehove 2) is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen de speeltuin klaar te maken voor de opening. In Sassembourg (Jan van Brabantweg 7) is op vrijdag van 14.30 tot 16.30 uur open podium. Vrijwilligers wordt gevraagd een optreden van tien minuten te geven. Dat mag van alles zijn; bijvoorbeeld zang, dans of goochelen.

Voorhout

In Voorhout staan acht klussen op de lijst. Een daarvan is die om het Overbosch lenteklaar te maken op zaterdag 10 maart. De werkzaamheden in het bos op de hoek van de Rijnsburgerweg – Leidsevaart, zijn heel divers. Bij de ingang van het Overbosch staan bestuursleden klaar om de vrijwilligers te verwelkomen en uitleg te geven over de aan te pakken werkzaamheden. Iedereen kan kiezen welke werkzaamheden hij of zij wil uitvoeren. Voor meer informatie: www.vriendenvanhetoverbosch.nl. Ook bij kinderboerderij de Klaprooshof (Klaprooshof 12) zijn ze op zoek naar helpende handen. De woonkamers van 's Heerenloo in de Dirck Verhagenstraat 7 moeten geverfd worden. Voor deze klus op zaterdag worden nog twee vrijwilligers gevraagd.

Warmond

In Warmond vraagt Scouting Norvicus hulp bij opknappen van de slaapruimtes in het wachtschip (Hellegatspolder 2). Bij Kinderboerderij de Kloosterhof wordt tijdens NLdoet een nieuwe blokhut geplaatst. Bij basisschool de Buitenplaats wordt het groene schoolplein klaargemaakt voor het voorjaar.

Ook een steentje bijdragen, alleen of met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega's? Kijk voor alle klussen in Teylingen op www.nldoet.nl.

Uit de krant