Juf Yvonne 25 jaar op de Emmaüs | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Yvonne werkt sinds 1994 als leerkracht op de Emmaüs. | Foto: PR
Yvonne werkt sinds 1994 als leerkracht op de Emmaüs. | Foto: PR (Foto: )

Juf Yvonne 25 jaar op de Emmaüs

Op woensdag 11 september was het groot feest op basisschool Emmaüs; het jubileum van juf Yvonne Weijers werd gevierd. Zij werkt maar liefst 25 jaar op deze school. In het onderwijs zelfs al iets langer.

Op 1 augustus 1994 is Yvonne aangesteld als leerkracht op de Emmaüs. Eerst voor een tijdelijke periode maar na een kleine twee jaar werd deze aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Al die jaren heeft zij gewerkt in de kleuterklas welke liefkozend het Jip-en Jannekehuis genoemd wordt. Samen met juf Irma van der Meer vormt zij al ruim 20 jaar een duo voor deze groep. Vele studies heeft Yvonne gevolgd om zich te blijven ontwikkelen en vele ervaringen heeft zij inmiddels opgedaan. Want ja, 25 jaar betekent toch al gauw 625 leerlingen.

Erehaag
Woensdag werd de juf om 08.30 uur opgehaald door een aantal leerlingen van de basisschool die zij allemaal in de klas heeft gehad. Aangekomen op het schoolplein vormden alle leerlingen van de school een mooie erehaag naar de deur toe. Hierna werd juf Yvonne toegezongen, heeft zij spelletjes gedaan in de klas en werden er optredens op het podium voor haar verzorgd. Helaas liet het weer het niet toe om een mooie foto met alle kinderen van de school en Yvonne te maken, maar dit wordt uiteraard nog snel een keer gedaan. De dag werd afgesloten met een lunch bij 'Ons Genoegen' met het complete schoolteam.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>