Felicitaties voor 100-jarige mevrouw Van der Meer – van der Burg
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Felicitaties voor 100-jarige mevrouw Van der Meer – van der Burg

Voorhout • Op zondag 27 december bereikte mevrouw Van der Meer – van der Burg uit Voorhout de leeftijd van 100 jaar. Burgemeester Breuer verraste de jarige door persoonlijk bloemen en felicitaties langs te brengen.

Paula van der Burg werd op 27 december 1920 geboren in een middenstandsgezin in Den Haag. Tijdens de oorlog zong zij bij een meisjeskoor en later bij het Residentiekoor, waar ze mooie stukken leerde. Dit alles gaf haar veel vreugde. In 1947 trouwde Paula met Harry van der Meer en openden zij een slagerij in Den Haag. Het was een hele drukke, maar ook gezellige tijd; ze kregen een gezin met vijf kinderen.

Positief

In 1986 verhuisde het gezin Van der Meer naar Voorhout, helaas overlijdt Harry twee jaar later. Paula blijft echter positief, maakte met veel voldoening kostuums voor Jeugdmuziektheater De Speelkring en speelt nog steeds graag bridge. Al met al een vol leven. En hoe word je zo oud? “Positief denken, bezig blijven, gezond eten, leven met de liefde voor kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden en met het vertrouwen in mijn geloof, “ zegt Paula van der Meer is dankbaar.

Meer berichten