Logo deteylinger.nl
Jacqueline Eenens (l) en Jacqueline van Heteren organiseren het zomerse Boezemcafé.
Jacqueline Eenens (l) en Jacqueline van Heteren organiseren het zomerse Boezemcafé. (Foto: pr./Luisa de Bruin)
Warmond

Boezemcafé opent ook deze zomer haar deuren voor goed gesprek

  Zorg & Welzijn

Warmond • Het Boezemcafé van de Duin- en Bollenstreek en Leiden opent ook deze zomer haar deuren. Op woensdag 10 juli van 10.00 tot 12.30 uur kunnen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker in het pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond elkaar ontmoeten. Hier kunnen zij op een open en vrije manier een gesprek met elkaar hebben over borstkanker en de gevolgen daarvan.

Het Boezemcafé is opgericht in 2018 en is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond. Het Boezemcafé is een pop-up café dat is opgezet als een ontmoetingsplek voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden. Hier kunnen vrouwen binnenlopen, met elkaar in contact komen, elkaar vragen stellen, tips geven en wellicht helpen met raad of met daad. Het is prettig als je je ervaringen op dit gebied met iemand kunt delen die weet waar je over praat en hetzelfde heeft meegemaakt.

Voedingsadvies

Een professional op het gebied van aanvullende borstkankerzorg zal mee koffiedrinken. Deze keer is dat Judith Rolf van Peer Voedingadvies uit Warmond. Zij beantwoordt graag tijdens de koffie eventuele vragen over voeding bij of na de behandeling voor borstkanker.

De toegang is gratis en aanmelden kan via boezemcafe@gmail.com of Facebook, maar is niet verplicht. Voor meer informatie, kijk op www.boezemcafe.nl. | Foto: pr./Luisa de Bruin

Meer berichten