Wandelen daarna op bezoek bij de koeien. | Foto:pr.
Wandelen daarna op bezoek bij de koeien. | Foto:pr.

Winterse polderwandeling en na afloop stamppot eten tussen de koeien

Activiteiten

Warmond • Het Natuur Ontdekkings Centrum Koudenhoorn (NOCK) organiseert op zondag 28 januari de polderwinterwandeling met na afloop stamppot eten. Wandelaars schuiven aan tussen de koeien.

Juist in deze maanden toont de natuur zich soms op haar mooist. Daarom organiseert het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn in samenwerking met de boeren een winterwandeltocht door de Hemmeerpolder. De boeren heten de wandelaars welkom, geven uitleg over de natuur in de prachtige polder en geven een rondleiding tussen de koeien op stal. Tenslotte kunnen deelnemers bij de familie Vergeer in de stal tussen de koeien aanschuiven voor een stamppotmaaltijd. Aanmelden is noodzakelijk, want het aantal deelnemers is beperkt. De kosten voor de wandeling bedragen 4 euro en voor de stamppotmaaltijd 6 euro en kunnen ter plekke worden betaald.

De wandeling start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur en aansluitend is het stamppot eten tot 18.00 uur. Aanmelden kan via Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn: info@koudenhoornontdekken.nl.

Uit de krant