Logo deteylinger.nl

Rockacademie met Forever 27 in 't Onderdak

  Activiteiten

Sassenheim • De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27, op vrijdag 18 januari om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27, met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

Anekdotes

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. Het leven en markante anekdotes, maar ook de donkere kant van beroemd zijn worden met muziek, verhalen en beeldprojectie tot leven gebracht. Vanzelfsprekend komen ook de rol van drugs, drank en rock-'n-roll aan bod. De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal. Het tienkoppig orkest vertolkt hun bekendste nummers.

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Er is bij deze voorstelling geen gegarandeerde zitplaats. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn te koop via www.hetonderdak.nl, bij Primera (Hoofdstraat 208) en aan de zaal, 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling.

Meer berichten