Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Schrijfster Roos Schlikker te gast in Boekenweek

  Activiteiten

Sassenheim • In de Bibliotheek Bollenstreek zijn tijdens de Boekenweek krachtige vrouwen uitgenodigd voor een interview. Op dinsdag 26 maart is Roos Schlikker te gast in bibliotheek in Sassenheim (Kerklaan 42) .

Van zaterdag 23 maart tot en met zondag 31 maart is het Boekenweek. Het thema dit jaar is 'De moeder de vrouw'. De Boekenweek viert het boek, en in 2019 zijn dat boeken over moederschap in het bijzonder. Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Fictie en non fictie brachten vele markante moeders voort.

Interview

Op dinsdag 26 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt schrijfster en columnist Roos Schlikker geïnterviewd door de plaatselijke auteur Geeri Bakker in de bibliotheek in Sassenheim. Roos Schlikker heeft een column in onder andere het Parool en Libelle. Ze verschijnt regelmatig als tafeldame bij DWDD. Naast haar columns schrijft zij voornamelijk fictie. Schlikker is bekend van haar boeken 'Het eerste miljoen is het moeilijkst' (2008) en het opvoedboek 'Van achter het behang tot over je oren' (2015). In 2018 schreef ze 'Moeder van glas', over haar manisch depressieve moeder.

Kaarten kosten 10 euro voor leden van de bibliotheek en 12,50 euro voor niet-leden en zijn te koop in de alle vestigingen of via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten