Logo deteylinger.nl
Foto: pr./CC0
Sassenheim

Digitaal de wereld rond met Seniorweb

  Activiteiten

Sassenheim • De Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Sassenheim, biedt in samenwerking met Seniorweb de workshop: Digitaal de wereld rond. Ga je binnenkort op vakantie en neem je je tablet of smartphone mee? Kom dan naar deze workshop. Leer alles over Google maps, hoe stuur je een foto via WhatsApp, vakantie apps, de douane app en apps van de bibliotheek om digitaal te lezen. Voor deze workshop neem je je eigen tablet of smartphone mee. 

De workshop vindt plaats op vrijdag 11 september van 14.15 tot 16.15 uur. Het maximumaantal deelnemers is zes. Uiteraard worden de coronamaatregelen gehanteerd. Voor de cursus neem je je eigen tablet of smartphone mee.

Aanmelden

De kosten voor deze workshop zijn 7,50 euro voor leden van de Bibliotheek Bollenstreek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet-leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en ook via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Digitaal inloopspreekuur

Heb je een andere digitale vraag? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Sassenheim vindt dit spreekuur iedere donderdag vanaf 3 september plaats van 14.00 tot 16.00 uur. De inloop is gratis. 

Meer berichten