Logo deteylinger.nl
Allard Lindhout
Allard Lindhout (Foto: pr.)
Warmond

Door de ogen van scheidsrechter Allard Lindhout

  Activiteiten

Warmond • Allard Lindhout is voetbalscheidsrechter in de Eredivisie. Op maandag 9 november van 13.30 tot 14.30 uur in ’t Trefpunt in Warmond vertelt Allard vol passie en op zeer interactieve wijze zijn verhaal: een kijkje door de ogen van de?scheidsrechter?die zich tussen de beste spelers in de stadions begeeft.

Zelfspot en charisma blijken Allard zijn sterkste kanten. Zijn natuurlijke habitat: leiderschap, samenwerking en communicatie zorgen voor een verhaal dat je niet snel zult vergeten.

Kritiek van 50.000 man

Wat ooit begon als droom, is nu werkelijkheid en nog altijd is zijn ster reizende. Elke week geeft hij leiding aan het spel waar heel Nederland op zondagavond zeven uur naar kijkt of wordt hij bekritiseerd door 50.000 man op de tribunes. Dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Allard voelt zich thuis op het veld en op de sprekersvloer.

Debuut in het Betaald Voetbal

Als 23-jarige schreef Allard Lindhout, als een van de jongste ooit, historie met zijn debuut als scheidsrechter in het Betaald Voetbal. Al zo jong een autoriteit. Wat in 2010 begon, resulteerde na vele hordes in zijn debuut als scheidsrechter in de Eredivisie. Sinds dit jaar fluit hij ook wedstrijden in de Champions League.

Deelname kost 5 euro voor leden en 6,50 euro voor niet-leden. Kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten