| Foto: pr./Pixabay
| Foto: pr./Pixabay Foto: pixabay

Ter Leede loopt promotie mis

Sassenheim • Het had dé dag moeten worden voor Ter Leede, maar het liep anders. Op zaterdag werd de uitwedstrijd tegen Odin '59 verloren met 3-1, waardoor de Sassenheimers promotie naar de Derde Divisie mislopen.

Eerder verloor Ter Leede al met 0-1 van Odin. In de return moest de ploeg van Henk Wisman winnen. In Heemskerk kan Ter Leede al vroeg op achterstand door een benutte penalty. Na een goede actie van Marc de Kruys kwamen de bezoekers al snel op gelijke hoogte. De afscheid nemende Vincent Ammerlaan maakte scoorde in de rebound de belangrijke 1-1. Met die stand werd de rust bereikt.

Na de thee ging het lange tijd gelijk op. Elf minuten voor het einde van de wedstrijd zette Nigel Hardenberg Odin op winst. Zijn kopbal betekende de 2-1 en tegelijkertijd de lastige opgave voor Ter Leede om nog twee keer te scoren. Dat gebeurde niet; het doelpunt viel opnieuw aan de andere kant. In blessuretijd maakte Klijbroek zelfs nog 3-1.

Door het verlies loopt Ter Leede promotie mis en speelt het volgend jaar opnieuw in de Hoofdklasse.