Afbeelding
Foto: pr.

Ajax-speelsters bij Vriendinnendag Foreholte

Sport Voorhout

Voorhout • Voetbalvereniging Foreholte organiseert op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 12.30 uur voor meer dan 100 speelsters van de meidenteams een gezellige afsluiting van het voetbalseizoen. Alle meiden mogen hun vriendin, zus, klasgenoot, nichtje of buurmeisje meenemen om samen te voetballen. Ajax-speelsters Chantal de Ridder en Marlous Pieëte komen ook langs. 

Alle meiden uit de Bollenstreek in de leeftijd van 8 tot 17 jaar, die het leuk lijkt een keer kennis te maken met het meidenvoetbal bij Foreholte zijn van harte welkom. Tijdens de Foreholte Vriendinnenvoetbaldag staat plezier voorop, naast een technisch circuit zullen ook onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden.

Aanmelden kan op 10 juni om 9.30 uur in de kantine van voetbalvereniging Foreholte, Sportpark Elsgeest, Sportlaan 10, Voorhout.

Ajax
Speciale gasten zijn dit jaar Chantal de Ridder en Marlous Pieëte, twee speelsters van Ajax, die dit jaar landskampioen zijn geworden. 
 

Meidenteams

Voetbalvereniging Foreholte heeft inmiddels tien vrouwen- en meidenteams in alle leeftijden en is nog steeds groeiend. Ben jij ook geïnteresseerd in meisjes – en vrouwenvoetbal? Je bent altijd welkom om een keer mee te trainen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via info@foreholte.nl

Uit de krant