Afbeelding
Foto: pr.

Een zomer lang muziek op het pleintje bij de Pomp

Activiteiten

Warmond • De Oude School, Galerie Het Oude Raadhuis en de Pomp zijn getrakteerd door Fonds 1818. De hele zomer lang klinkt er muziek op het terras bij de pomp in de Dorpsstraat. Dankzij de gift zijn er de komende maanden diverse optredens.

Op zaterdag 23 juni speelt Rose Marie Keijzer op keyboard een keur aan jaren '60 muziek. Het optreden is van 16.00 tot 17.30 uur. Meezingen mag. Het optreden valt samen met de Warmondse Kaagweek.

Marian van Tol en Gerard Bus treden op zondag 24 juni op van 16.00 tot 17.30 uur met een variatie van licht-klassieke, jazz en dans-muziek.

Op zondag 1 juli speelt en zingt Rob Gravelotte van 16.00 tot 17.30 uur bij de Pomp. Gravelotte is een allround musicus, die het publiek een reis laat maken langs alle muziek die in zijn muzikale loopbaan voorbij is gekomen, van oude pop (jaren 60/70) tot bossanova, jazzy, folky, en eigen muziek.

Jazz is te horen op zaterdag 7 juli, als Willem Kiewiet de Jonge & Friends hun repertoire spelen. Samen met Jeroen van Helsdingen (piano) en Frans Bouwmeester (contrabas) staat Kiewiet de Jonge (trombone & zang) van 16.00 tot 17.30 uur op het pleintje.

Op zondag 15 juli treedt Artishock van 16.00 tot 17.30 uur op bij de Pomp in Warmond. Het muzikale duo uit Warmond, al dertig jaar gevormd door Rob Plug en Matthieu van Winsen, zingt en speelt vooral bekende popliedjes uit de jaren zestig en zeventig. Iedereen kan de tijdloze hits van The Beatles, Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley en The Monkees meezingen.

Op zondag 22 juli speelt Late Night Serenade van 16.00 tot 17.30 uur op bij de Pomp in Warmond. Bas en Camilla zijn beide afgestudeerd aan het conservatorium en brengen met eigen nummers en covers iedereen in beroering.

Patrice Martel, geboren in Frans Canada, begon op achtjarige leeftijd met zingen en met het spelen van de gitaar. Na studies op verschillende jazz Scholen is hij nu een allround professional op de electrische gitaar. Toen Patrice zijn hart verloor aan een Nederlandse vrouw besloot hij in Rotterdam te blijven. Op zondag 29 juli treedt hij van 16.00 tot 17.30 uur op.

Sheyla Buuron van Farofa brengt de Zuid-Amerikaanse klanken naar Warmond. De Braziliaanse zangeres staat op zondag 5 augustus van 16.00 tot 17.30 uur bij de Pomp.

Op zondag 12 augustus treden Marijn & Taco Scheltens van 16.00 tot 17.30 uur op bij de Pomp in Warmond ." Taco en Marijn hebben een afwisselend repertoire, van soul, jazz, pop en blues. Soms met een kazoo, soms zingen ze samen en soms solo.

Zangeres Ingrid van der Spek sluit op zondag 19 augustus de serie zomeroptredens af, samen met Marc Zandhuis (gitaar) en Edwin van Schijndel (toetsenist). Tussen 16.00 en 17.30 uur laat Van der Spek horen dat ze een ruim repertoire heeft.

Uit de krant