Lucky's Bowling Club gaat van start | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Dekker Warmond is er in geslaagd om een fantastisch mooie make-over te maken van de tennishal. | Foto: PR
Dekker Warmond is er in geslaagd om een fantastisch mooie make-over te maken van de tennishal. | Foto: PR (Foto: )

Lucky's Bowling Club gaat van start

Lucky's Bowling is al enige maanden open en hard op weg een favoriete uitgaansplek te worden. Deze eerste design bowling van Europa met een 20 banen brede video wall als eyecatcher en een geheel eigentijdse uitstraling heeft elke gast wat te bieden. Met de 20 hypermoderne Brunswick Pro Lane bowlingbanen is Lucky's Bowling tevens op sportief niveau het neusje van de zalm.

Dekker Warmond is er in geslaagd om een fantastisch mooie make-over te maken van de tennishal die men altijd als eerste betrad. De drie tennisbanen hebben nu plaats gemaakt voor 20 bowlingbanen. Om daar te komen loopt men eerst langs de open keuken door het sfeervolle zitgedeelte en ruime bar. Meteen valt het interieur in het oog; vintage en toch ook modern. Industriële lampen en ornamenten naast Chesterfield sofa's. Ongetwijfeld wordt dit hét sportieve uitje van de regio. Wat die sportiviteit betreft wil Lucky's Bowling iedereen de kans geven om zijn en haar balletje te rollen. Recreatief en wanneer men zin heeft. Maar zeker ook georganiseerd iedere week of iedere maand. Diverse competities (leagues in het bowlen genoemd) voor diverse doelgroepen worden er opgezet. Voor de sportieve 50+, een ladies league, bedrijvenleagues, 30+ leagues, Tapas & Strikes, de verenigingsleagues en ook de schoolsport.

Bowlen is leuk en gezellig
Sommige leagues zullen elke week gespeeld worden, andere leagues eens per 3 of 4 weken. Maar elke regelmatige bowler wordt hetzelfde verwelkomd en behandeld. Iedere nieuwe speler krijgt vanaf het eerste begin hulp en aanwijzingen om zich zo snel mogelijk thuis te voelen bij Lucky's. Tijdens drie open dagen mogen de potentiële leaguebowlers kennis maken met deze leuke en gezellige sport. Niemand wordt in het diep gegooid, iedereen krijgt deskundige hulp. En als men na die open dagen besluit om verder te gaan met deelname aan de league, dan wacht er nog meer begeleiding. Voor elke deelnemer ligt er een starterspakket klaar bestaande uit 5 trainingen om de beginselen te leren, een op eigen hand geboorde bowlingbal, eigen schoenen en een trainingskaart voor 10 uur bowlen. Bovendien krijgen ze ook nog eens een korting van 50 euro op vervolglessen en 50 euro vervolgmateriaal.

Coach
Om dit allemaal voor elkaar te krijgen heeft Lucky's Bowling de handen ineen geslagen met Jack Edelaar. Deze ex-bondscoach van het Nederlands en Tsjechisch team was 20 jaar lang in dienst van de Nederlandse Bowling Federatie en verantwoordelijk voor het sportprogramma. Zelf bowler sinds zijn 10e is deze 54-jarige bowlingdeskundige dé expert in zijn vakgebied. En ook nog eens de kersverse Nederlands Dubbel Kampioen bij de veteranen.

Opgeleid als leraar LO en bij NOC*NSF geschoold als Mastercoach in Sports, is Edelaar duidelijk in zijn statement: "iedereen kan leren bowlen! Dat is het leuke van deze sport. Niet iedereen kan even goed worden en als je echt goed wilt worden moet je natuurlijk veel trainen. Voor iedereen kan ik de juiste begeleiding bieden; van beginners tot toppers. En Lucky's Bowling is er op ingericht. De beste faciliteiten en de beste begeleiding kan alleen maar leiden tot hele mooie dingen!"

Heeft u er zin in gekregen? Om kennis te maken met de bowlingsport hoeft u slechts te kijken waar uw interesse naar uitgaat. Geef uw interesse door via info@luckysbowling.nl of bel even naar 071-3058888 (zie advertentie voor de data).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>