Afbeelding
Foto: pr./Joris Huyser

'De Verrassende Staten' te zien in Het Oude Raadhuis

Algemeen

Warmond • Joris Huyser en Berna Verheijden exposeren vanaf woensdag 17 oktober in Het Oude Raadhuis. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 21 oktober om 15.00 uur.

Joris Huyser (foto) zwerft met zijn camera al sinds begin jaren negentig door grote steden. De fotoexpositie 'De Verrassende Staten' toont twee kanten van de Verenigde Staten en verbeeldt het contrast tussen de krioelende levendigheid in de steden en de stilte verlatenheid van het nationale parken. Het contrast tussen stad en nationaal park kan bijna niet groter zijn, maar het komt uiteindelijk samen in de symbiose van lijnen, schaduwen en contrasten die in elke foto schuilgaat.

Huyser toont ook landschapsfoto's, die hij recentelijk heeft genomen voor het Natuureducatiecentrum Warmond.

Steen

Berna Verheijden woont en werkt in Sassenheim en behaalde in 1995 haar diploma van de opleiding Kreatieve Handvaardigheid. Verheijden vindt het fijn om met verschillende technieken en materialen haar eigen beelden te creëren en exposeert met architectonische objecten gemaakt in verschillende steensoorten. Ze haalt inspiratie uit gewone dagelijkse beelden die ze tegen komt.

Openingstijden

Het Oude Raadhuis (Dorpsstraat 36) is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is te zien tot en met zondag 11 november.

Kijk voor meer informatie op www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl.

Uit de krant