Afbeelding
Foto: pr./Femke Vink

Na stormachtige tijd is Warmunda klaar voor tweede seizoenshelft

Sport

Warmond • De selectie van Warmunda heeft een periode van wisselingen doorgemaakt. De trainer is na vier maanden weer vertrokken, een deel van de spelers is veranderd en tijdelijke trainers zijn begonnen om de resultaten voor dit seizoen nog te verbeteren. Toch zijn er verder vooral positieve ontwikkelingen bij de club.

Redelijk optimistisch begon Warmunda in augustus met een nieuwe hoofdtrainer van de selectie, Ayan Gargilli. Helaas bleek al snel dat er te weinig chemie en vertrouwen was voor een goed fundament en is na beraad besloten om te stoppen met de trainer.

Door het vertrek van de trainer staat er momenteel een selectie die voornamelijk bestaat uit Warmondse jongens en een aantal die al enige tijd spelen bij Warmunda. Ook de trainers staf bestaat nu uit Warmonders, want Barry van Rijn en Remco Breuer trainen de selectie voorlopig zodat het seizoen afgemaakt kan worden.

Door de moeilijke start van het seizoen staat Warmunda momenteel onderaan de Derde Klasse. Deze klasse gaat echter nog een voorjaarscompetitie tegemoet, zodat er nog mogelijkheden genoeg zijn om handhaving in de Derde Klasse te realiseren.

Om de trainers bij Warmunda een hart onder de riem te steken en niet in de koud te laten staan, heeft hoofdsponsor Albert Heijn Warmond de club voorzien van nieuwe coach- en trainingsjassen. 

Uit de krant