Jos Leenheer is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jos Leenheer wordt in het zonnetje gezet door burgemeester Breuer. | Foto en tekst: dank aan Piet van Kampen
Jos Leenheer wordt in het zonnetje gezet door burgemeester Breuer. | Foto en tekst: dank aan Piet van Kampen (Foto: Piet van Kampen)

Jos Leenheer is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Voorhout • Jos Leenheer is tijdens de Teylingse Veteranendag op zaterdag 22 juni benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Leenheer krijgt de koninklijke onderscheiding voor zijn lange loopbaan als vrijwilliger. Met name de veteranen hebben, als veteraan en oud officier der Mariniers b.d., zijn warme belangstelling. Zo heeft hij een grote rol gespeeld bij het tot stand komen van het Veteranen Ontmoetingscentrum Duin- en Bollenstreek. Leenheer is vicevoorzitter van de stichting en biedt ook Nuldelijnshulp aan veteranen die met psychische en aan militaire diensttijd gerelateerde problemen kampen. Daarnaast coördineert hij samen met het bestuur de jaarlijkse veteranendag in Teylingen.

Lees meer in De Teylinger van woensdag 26 juni.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>