Bollenstreek naait jurkjes voor Kledingbank Leiden | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Barbara van Abswoude (rechts), vrijwilliger bij de Kledingbank Leiden neemt de jurkjes in ontvangst van Liz Wassenaar van de Prince/Princess Foundation.
Barbara van Abswoude (rechts), vrijwilliger bij de Kledingbank Leiden neemt de jurkjes in ontvangst van Liz Wassenaar van de Prince/Princess Foundation. (Foto: pr.)
Teylingen

Bollenstreek naait jurkjes voor Kledingbank Leiden

Teylingen • De Prince Princess Foundation is een stichting die nieuwe kleding naait voor de armste kinderen overal ter wereld. Na zendingen naar Sierra Leone, India en Cambodja, was het dit keer tijd om jurkjes te overhandigen aan de Kledingbank Leiden.

De jurkjes zijn gemaakt door vrijwillige naaisters uit onder andere Voorhout, Sassenheim, Lisse en De Kaag. Met de zomerse temperaturen ook hier een welkom geschenk, in dit geval voor meisjes tussen twee en zeven jaar. Ook dichtbij huis helpt de stichting dus graag om kinderen blij te maken met een nieuw kledingstuk, speciaal voor hen gemaakt.

Geïnteresseerd om in het nieuwe seizoen mee te naaien of meer informatie over de stichting? Neem vanaf 1 september contact op met Liz Wassenaar: liz@princeprincessfoundation.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>