Up2Stage treedt op tijdens Halloween in Park Rusthoff | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Up2stage speelt 'The Wiz'| Foto: PR
Up2stage speelt 'The Wiz'| Foto: PR (Foto: )

Up2Stage treedt op tijdens Halloween in Park Rusthoff

Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff een spetterend Halloweenfeest op zaterdag 26 oktober 2019. Zet deze datum alvast in je agenda. Het park zal worden omgetoverd tot landgoed Rusthoff vol met zijn enge bewoners.

Kaarten kosten ook dit jaar weer 3,50 euro en zijn vanaf zaterdag 5 oktober 2019 verkrijgbaar bij The Read Shop, Primera en IJs- en Snackpaleis Parkzicht. Aan de poort worden geen kaarten verkocht. Het feest wordt georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Zij hebben alleen toegang met een geldig kaartje èn onder begeleiding van een volwassene. (Groepen) kinderen zonder begeleiding hebben helaas geen toegang. Op het griezelige spookeiland worden weer allerlei activiteiten voor de jongste kinderen georganiseerd. En voor de oudere kinderen die meer aandurven is de buitenring van Park Rusthoff gereserveerd. Daar houden zich allerlei griezels, spoken enz op. En moeten zij proberen de moordenaar te vinden van de gravin.

Schudden en beven
Dit jaar zal musicalgroep Up2stage als eindshow het park laten schudden en beven met hun komende show 'The Wiz' die zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 november 2019 opgevoerd op het podium van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Hiervoor zijn kaartjes te koop vanaf begin oktober. Musicalgroep Up2Stage is een jonge, enthousiaste amateur groep, onder leiding van ervaren docenten en versterkt door vele betrokken vrijwilligers. De spelers (van 10 tot 30 jaar oud) acteren, zingen en dansen dit jaar een aantal fragmenten uit deze show speciaal voor de jonge kinderen bij het Halloweenfeest. De musical gaat over een meeslepend verhaal waarin een jong meisje, Dorothy, een avontuurlijke reis beleeft in een magisch land: het Land van Oz! Dorothy ontmoet onder andere de vrolijke, gekke fee Acadabra, die haar op weg probeert te helpen in Oz. Ook zijn er de kleurige inwoners van het Land van Oz: de Kleintjes. Helaas loopt Dorothy ook in de val van de gemene heks Sasdista, en haar leger met de vreselijke Kwaaie apen! Hoe gaat dit avontuur aflopen? Een spannend deel van dit magische avontuur kan je beleven tijdens Halloween.

Vrijwilligers gezocht
De Halloweenorganisatie is nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Ben jij ouder dan 16 jaar en heb je zin om bij het grootste en griezeligste feest van Sassenheim te helpen? hulp is nodig bij opbouw en afbreken, begeleiden van griezelige spelletjes, figurant spelen voor het spel in buitengebied (kostuums aanwezig), schminken of koffie/thee/limonade schenken, Meld je aan via halloweenrusthoff@gmail.com . of bel Monique Geertsen 06-47149098. Met jouw hulp kunnen we de komende jaren nog van Halloween in Park Rusthoff genieten.

Halloween in Voorhout

Alle kinderen kunnen komen griezelen in het winkelgebied van Voorhout! Kom verkleed en laat je gratis schminken bij het Kerkplein op zaterdag 26 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. De professionele schminkers van Bibi Grime staan dit jaar weer klaar om prachtige creaties te maken. Of vind je glittertattoos leuker? Die zijn er ook weer dit jaar. Vervolgens mogen de kinderen griezelen langs alle winkels in het winkelgebied van Voorhout om snoep op te halen. Tot dit winkelgebied behoort de Herenstraat, Jacoba van Beierenhof en het Oosthoutplein. Kom verkleed en kom op tijd, want OP=OP!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>