Logo deteylinger.nl
Aanvoerder Tom van der Krogt heeft vertrouwen in zijn team. | Foto: PR
Aanvoerder Tom van der Krogt heeft vertrouwen in zijn team. | Foto: PR (Foto: )

Bassets zijn er klaar voor

De rugbyers van The Bassets plaatsten zich enkele weken geleden vol overtuiging in de kampioenspoule en gaan nu met zeven andere clubs de strijd aan voor het landskampioenschap.

Deze competitie begint zaterdag en voor The Bassets staat gelijk de topper op het programma, dan spelen zij tegen de regerend landskampioen Diok in Leiden. Deze regioderby zal garant staan voor spanning en sensatie. De sportieve haat/liefde verhouding die beide clubs voor elkaar hebben zorgt er altijd voor dat tijdens de wedstrijden de Vonken ervan af vliegen.
Volgens Bassets aanvoerder Tom van der Krogt is zijn team er klaar voor. Iedereen is pijnvrij en staan te popelen om tegen grootmacht Diok de strijd aan te gaan. Alleen het meespelen van Blake Nightingale is nog onzeker. De rode kaart die hij opliep in een voorgaande wedstrijd is aangevochten bij de Nederlandse Rugbybond en op die uitspraak wordt nog gewacht. Vd Krogt denkt zonder of met Nightingale het Diok erg moeilijk te gaan maken en alles zal afhangen van de vorm van de dag. Dat het aan de Smaragdlaan in Leiden die middag gaat spoken is zeker en de uitslag is onvoorspelbaar, aftrap 15.00 uur en toegang gratis.

Meer berichten