Nieuwe coördinator Jarieke Heemskerk aan de slag bij Present Bollenstreek | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Jarieke Heemskerk is de nieuwe coördinator van Stichting Present Bollenstreek.
Jarieke Heemskerk is de nieuwe coördinator van Stichting Present Bollenstreek. (Foto: pr)
Regio

Nieuwe coördinator Jarieke Heemskerk aan de slag bij Present Bollenstreek

Regio • Coördinator Sunia van Maris heeft per 1 februari afscheid moeten nemen van Stichting Present Bollenstreek. De afgelopen twee jaar is Sunia door gezondheidsproblemen niet in staat geweest alle benodigde werkzaamheden te verrichten die bij deze functie horen. Sunia heeft Present Bollenstreek in de jaren daarvoor stevig op de kaart gezet en daar is de stichting haar zeer dankbaar voor.

Rob Gremmee heeft als projectcoördinator de afgelopen twee jaar (bijna) alle projecten van de stichting georganiseerd. Hij kreeg daarbij in de eerste helft van 2018 nog ondersteuning van Corine en Marcia en in de eerste helft van 2019 van Monique Bredzé. Op deze manier kon Present Bollenstreek toch door.
De stichting is blij dat er nu een nieuwe coördinator is gevonden die de ambitie heeft om Present Bollenstreek nieuw elan te geven: Jarieke Heemskerk. “Sinds 5 februari ben ik aan de slag voor Stichting Present Bollenstreek. Vanuit het vrijwilligerswerk wat ik een aantal jaren heb gedaan als voorzitter van het (toenmalige) Vrijwilligerssteunpunt Noordwijk was ik al een klein beetje bekend met Stichting Present. Het omkijken naar een ander, elkaar helpen en ook het feit dat je als vrijwilliger kan kiezen aan welk project je mee wilt doen op basis van jouw wensen en beschikbaarheid vind ik heel mooi en sterk binnen deze organisatie. Daarnaast vind ik het mogen werken met vrijwilligers iets moois. Een bijzondere groep mensen die belangeloos hun (kostbare) tijd geeft om een ander te helpen. En dat je daar een ander écht mee helpt, heb ik bij mijn allereerste bezoek al gemerkt. Vanaf nu mag ik ook deel uit maken van deze mooie organisatie. Met heel veel enthousiasme! Ik ben bereikbaar via info@presentbollenstreek.nl of 06 20164907. Je kunt Present Bollenstreek ook vinden op de socialmediakanalen als Facebook en Instagram en op www.presentbollenstreek.nl.”

Present Bollenstreek helpt kwetsbare gezinnen en -alleenstaanden in de Bollenstreek met praktische projecten. Denk hierbij aan witten, opruimen en schoonmaken, laminaat leggen, klusjes in huis, tuinieren en helpen met verhuizen. Daarnaast worden er sociale projecten uitgevoerd voor bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>